Blog

Bekymringstanker er en naturlig del af vores liv, men når de tager overhånd, kan de påvirke vores mentale velvære. Lær mere om, hvordan du kan håndtere dem effektivt og opnå ro i sindet. 

Læs hele blogindlægget her.I blogindlægget får du svar på spørgsmål som:

- Hvad er gaslighting?
- Hvordan fungerer gaslighting?
- Hvordan kan du genkende gaslighting?
- Hvordan kan du bryde den skadelige cyklus af gaslighting?

Læs hele blogindlægget herI vores komplekse verden er ærlighed en dyd, der ofte hyldes, men som kan udfordre os i vores daglige liv. Ærlighed er mere end blot at undgå at lyve; det er en kunst at formidle sandheden på en respektfuld og hensigtsmæssig måde.

Læs hele blogindlægget her.Sorg og bekymringer er uundgåelige ledsagere på vores livsrejse, som afspejles i det kinesiske ordsprog: " Du kan ikke forhindre sorgens fugle i at flyve over dit hoved, men du kan forhindre dem i at bygge rede i dit hår."

Læs hele blogindlægget her. Selvom den indre kritiker kan manifestere sig på forskellige måder, er dens virkninger ofte ensartede: lavt selvværd, stress, angst og en konstant følelse af utilstrækkelighed. Den indre kritiker kan have dybtgående indvirkninger på vores liv og trivsel. Den opstår ofte som en reaktion på tidlige oplevelser og påvirkninger, og den kan være både en overlevelsesmekanisme og en skadelig byrde

Læs hele blogindlægget her.Lad os tale om narcissisme - det påvirker os alle. Selverkendelse, sunde grænser, empati, professionel hjælp og fællesskabets støtte kan ændre vores relationer.

Læs hele blogindlægget her.Hej alle sammen, Efter en skøn sommerferie er hverdagen atter over os med fuld kraft. Travlheden melder sig både på arbejdet og i vores privatliv. 

Lad mig dele nogle stresshåndteringsråd, der specifikt tager højde for denne overgang:

Læs hele blogindlægget her.Alkohol har altid været en del af vores kultur, en følgesvend til både festlige lejligheder og hverdagens udfordringer. Det er ofte blevet betragtet som en måde at fejre, slappe af og forbinde med andre. Men lad os tage et øjeblik til at dykke ned i spørgsmålet: "Hvordan påvirker alkohol egentlig mit liv?" uden at dømme eller fordømme, men med nysgerrighed og åbenhed.

Læs hele blogindlægget her.