Bestil Tid

Hvordan kommer du i gang:

Hvis du overvejer terapi og ønsker at tage det første skridt mod personlig vækst og velvære, er du mere end velkommen til at bestille en tid.

Jeg glæder mig, til at møde dig og dele denne terapeutiske rejse sammen. 

Sammen kan vi, skabe en bro mod et sundere og mere opfyldende liv.

Aflysning / Ombookning:

Jeg værdsætter din opmærksomhed på min afbud- og ombookingpolitik. 

Jeg beder venligst om, at du giver mig besked via sms eller e-mail senest 24 timer før den aftalte tid, hvis du bliver nødt til at aflyse eller ændre din booking. Dog modtager jeg ikke aflysninger , lørdag og søndag, da klinikken er lukket.

Dette giver mig mulighed for at tilbyde tiden til andre klienter og justere planlægningen. Jeg forstår, at der kan opstå uforudsete omstændigheder, og hvis du desværre er nødt til at foretage afbud eller ombooking efter den nævnte frist, vil jeg blive nødt til at opkræve det fulde honorar. 

Jeg sætter stor pris på din forståelse og samarbejde for at sikre en smidig og effektiv service til alle klienter. 

Ved henvisning fra lægen. Da jeg ikke har overenskomst med sygesikringen , kan jeg ikke tage imod disse.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark eller har en sundhedsforsikring, der giver dig mulighed for at vælge din egen psykolog, kan det medføre en reduktion i din egenbetaling. Som en del af denne service indberetter jeg behandlingsinformation til Sygeforsikringen Danmark på dine vegne og Sygesikring Danmark betaler dig for din dækning. 

Vær dog opmærksom på, at hvis du har en sundhedsforsikring hos et andet selskab, skal du selv sørge for at indberette og søge om dækning hos dit eget forsikringsselskab. De kan muligvis dække hele eller dele af din behandling.